DESTIANTION & PRIS

Sverige

Fri frakt på alla köp.

Europa

Fri frakt på alla köp.

Global

Fri frakt på alla köp.

HUR LÅNG TID TAR DET FÖR MIN LEVERANS ATT LEVERERAS? Efter att varan har blivit tillverkad om den inte finns i lagret.

Sverige ca 2-3 dagar 
Europa ca 3-5 dagar
Global ca 5-10 dagar

EJ UTLÖSTA PAKET

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under fyra veckor.  Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300 SEK.
 

BYTE OCH RETURER

Är du inte nöjd med något du beställt har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan, förutsatt att varan inte varit använd. Ångerrätt gäller allt i butiken. Du står själv för returportot när du skickar tillbaka en vara.
Returnerat plagg måste vara i godtagbart skick och det är Amoress Stockholm som avgör. Returrätt gäller inte om du har specialbeställt en vara så att den blir anpassad bara efter dig. Tex med dina initialer i fodret eller måttbeställningar.
Varan ska gå att sälja till nästa kund utan särskilda specifika mått eller önskemål.


REKLAMATION

Om en vara är felaktig eller expedierad på ett felaktigt sätt, ska du så snart som möjligt kontakta info@amoress.se och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer. Transportskada ska anmälas till utlämningsstället eller fraktbolaget, så snart skadan upptäcks.